Navigatie

Hoi!

Wat leuk dat je op mijn site komt kijken!

Mijn naam is Celina Macias, eigenaar van Mint & Cloud, 30 jaar en mama van 4 heerlijke kids. 

 

Ontstaangeschiedenis

Ben altijd al creatief bezig geweest en met de naaimachine kon ik echt even los gaan. Tijdens m'n zwangerschappen en verlof zat ik avonden lang achter de naaimachine om allerlei dekentjes en kleertjes te maken. Vooral de begin fase was echt experimenteren maar daar kwamen wel hele leuke combinaties uit (al zeg ik het zelf :) ) 

Ondertussen plaatste ik het een en ander op Social Media en hier werd heel positief op gereageerd. Daarnaast werd ik gevraagd of ik wat voor een particulier wilde maken. Zo geschiede! De aanvragen werden steeds meer en zo is mijn webshop eigenlijk gestart. Per 1 juni 2015 heb ik me ingeschreven bij de KVK en kan met gepaste trots zeggen dan ik een eigen bedrijf heb.

 

Kenmerken van Mint & Cloud

Ik vind het belangrijker om zelf alles in proces en in de hand te houden zodat ik de kwaliteit kan waarborgen waar ik zelf achter sta. Bij nieuwe patronen bijvoorbeeld test ik ze eerst uit op mijn eigen kinderen om te zien of het wel 'handig' is. Omdat het kinderen zijn is het belangrijk om, naast stylisch verantwoord erbij te lopen, er ook lekker in te kunnen bewegen. Zo ligt het hele 'ontwerp' en uitvoeren ervan direct bij mij en blijft het ook persoonlijk.

Ik werk altijd met Biologisch en GOTS geproduceerde stoffen. Hiermee houd je rekening met de natuur en heb je een goede kwaliteit stof die mooi blijft na het (vele) wassen. Ik werk de items op een professionele manier af. Zo blijven de items ook aan (ipv dat als er een draadje 'knapt' je niet met een kledingstuk zit die los is ;) )

Daarnaast komen de items die ik maak in kleine aantallen. Zo is het geen massa productie en heb je iets wat niet iedereen heeft.

 

Hopelijk spreekt je dit aan en mag ik met plezier de spullen voor je maken!

 

Veel liefs,

Celina Macias

© 2015 - 2018 . | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel