Navigatie

Algemene voorwaarden 

Mint & Cloud is een webwinkel en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 63617552. 

Onderstaand vindt u de algemene voorwaarden van Mint & Cloud.


Wanneer het leveringen of diensten betreft die niet via de webwinkel plaatsvinden, maar ontstaan uit bijvoorbeeld contante verkopen dan zijn de artikelen uitgesloten van deze voorwaarden. Op alle leveringen, diensten en overeenkomsten van of met Mint & Cloud als ook op deze voorwaarden is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing. 

1.0 – Prijzen 
Alle genoemde prijzen in de webwinkel van Mint & Cloud zijn in euro`s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Zolang de overeenkomst niet definitief tot stand is gekomen, is Mint & Cloud bevoegd de vermelde prijzen alsmede de voorwaarden te wijzigen. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u een definitieve bestelling plaatst bij Mint & Cloud. Wanneer er prijsverhogingen na het plaatsen van uw bestelling plaats vinden dan zullen deze NIET aan u worden doorberekend. Wanneer er een prijsdaling plaats vind dan profiteert u hiervan WEL, tenzij uw bestelling reeds aan u verzonden is. U gaat op het moment van het bevestigen van uw bestelling automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden. 

2.0 – Bestellen 
Alle omschreven en afgebeelde artikelen op de website van Mint & Cloud die voorzien zijn van een bedrag, kunnen besteld worden in de webwinkel. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail met daarin een overzicht van de bestelde artikelen, het factuurnummer en het afleveradres. Wanneer de gegevens op de orderbevestiging onjuist zijn, dan kunt u Mint & Cloud hierover per e-mail berichten. Wanneer Mint & Cloud binnen 24 uur geen reactie van u heeft ontvangen, gaat Mint & Cloud er vanuit dat alle gegevens correct zijn. Ondanks dat Mint & Cloud gebruik maakt van een voorraadbeheersysteem kan het voorkomen dat een artikel is uitverkocht of gelijktijdig door iemand anders is besteld. In dit geval zal Mint & Cloud u hiervan zo spoedig mogelijk in kennis stellen. 

3.0 – Betalen 
Wanneer de bestelling via de website van Mint & Cloud plaatsvindt, dient u het totaalbedrag van uw bestelling, en (indien van toepassing) de verzendkosten, aan Mint & Cloud te voldoen, waarbij een online betaling via het erkende en beveiligde betalingssysteem van iDEAL mijn voorkeur geniet. Indien u niet over de mogelijkheid beschikt om via iDEAL te betalen, dan kunt u kiezen voor een overboeking. 
Zodra Mint & Cloud uw betaling heeft ontvangen, zal dit per mail aan u worden bevestigd. Hierna zal de afwikkeling van de bestelling in werking worden gesteld. Wanneer de betaling niet via iDEAL tot stand komt, maar middels een overboeking, dan brengt dit automatisch een iets langere levertijd met zich mee. Uiteraard streeft Mint & Cloud er naar om uw bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken. Mocht u binnen 7 dagen het bedrag nog niet hebben overgemaakt naar Mint & Cloud dan ga ik er vanuit dat u afziet van uw aankoop. 
Bij afhalen dient de betaling bij voorkeur vooraf via iDEAL of bank te zijn voldaan. Ook hierbij geldt, als u binnen 7 dagen uw bestelling niet heeft opgehaald dan wordt uw bestelling door mij geannuleerd. 

4.0 - Verzenden en Verzendkosten 
De standaard verzendkosten voor een bestelling op de website zijn € 2,95 maar boven de € 30- betaalt u geen verzendkosten. Dit geld alleen in Nederland. 

5.0 – Levering 
Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling. Alle bestellingen worden aangeboden op het door u opgegeven afleveradres. Mint & Cloud hanteert zo kort mogelijke levertijden en zal er dan ook alles aan doen de bestelde artikelen zo spoedig mogelijk bij u af te laten leveren. Alle voorradige artikelen zullen binnen 1 tot 3 werkdagen na ontvangst van uw betaling bij u thuis worden afgeleverd. 

Wanneer het pakket verzonden wordt, ontvangt u van Mint & Cloud een e-mail met daarin de bevestiging van de zending. Aan de gemelde en vermelde leveringstermijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Bovendien kunnen de genoemde leveringstermijnen niet leiden tot enige vorm van aansprakelijkheid. Aan het verzenden van de artikelen wordt de grootst mogelijke zorg en aandacht besteed. Al onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd en goed verpakt voor verzending. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden welke ontstaan tijdens of voortvloeien uit het vervoer van uw bestelling door Postnl.. 
Mint & Cloud biedt u ook de mogelijkheid uw bestelling, na het maken van een afspraak af te halen in Alphen aan den rijn. Wanneer u dit wenst kunt u dit aangeven bij uw bestelling en zal Mint & Cloud er voor zorgen dat uw bestelling klaar staat om door u te worden opgehaald. 

6.0 - Onjuiste bezorging 
Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor de vermelding van het juiste afleveradres. U wordt geacht deze gegevens bij iedere bestelling op juistheid te controleren en ze waar nodig aan te passen. Mint & Cloud kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant. 

7.0 – Retourneren 
U heeft het recht om de door Mint & Cloud geleverde artikelen binnen 7 werkdagen na ontvangst te retourneren onder de volgende voorwaarden: 

- u stuurt als eerst een email naar info@mintencloud.nl met de volgende gegevens; factuurnummer en factuurdatum.

-het retourrecht geldt alleen voor ongebruikte artikelen welke in originele staat verkeren en zijn voorzien van de originele verpakking met prijskaartje. 

- De verzendkosten van de retourzending komen ten alle tijde voor rekening van de koper. De kosten voor ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling. 
Indien bij het retourneren van de artikelen bovengenoemde regelgeving wordt nageleefd, zal Mint & Cloud het bedrag (met uitzondering van de verzendkosten en eventuele overige kosten door bijv. schade) binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen aan u crediteren. 

Mint & Cloud behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of opzettelijk is beschadigd. Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 7 werkdagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door u is geaccepteerd. 

8.0 - Persoonlijke gegevens 
Om de bestellingen te kunnen verwerken, zullen uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een relatiebeheerprogramma van Mint & Cloud. Uw gegevens zullen niet voor commerciële doeleinden aan derden ter beschikking worden gesteld. Uiteraard hanteert Mint & Cloud bij het gebruik van uw persoonlijke gegevens de geldende wet- en regelgeving. 

9.0 - Aansprakelijkheid 
Mint & Cloud is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van de door Mint & Cloud geleverde producten. Mint & Cloud kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor de eventuele gevolgen van een vertraagde levering en / of typefouten of onjuistheden in een door de klant ingevulde tekst. De aansprakelijkheid van Mint & Cloud beperkt zich altijd tot het bedrag van de verzonden factuur van de betreffende bestelling minus de verzendkosten. 

10.0 - Afbeeldingen en omschrijvingen 
De inhoud van deze site is met grote zorgvuldigheid samengesteld. De artikelen in deze webwinkel worden zo duidelijk mogelijk en waarheidsgetrouw afgebeeld en omschreven. De kleuren van de afbeeldingen op de website kunnen als gevolg van beeldschermkwaliteit enigszins afwijken van de echte kleuren van de producten. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. Mint & Cloud kan niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Mint & Cloud is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op de website. 

11.0 - Vragen en opmerkingen 
Mint & Cloud streeft naar tevreden klanten en zal haar uiterste best doen om eventuele klachten naar alle redelijkheid in onderling overleg op te lossen. Mocht u vragen, klachten, opmerkingen en/of suggesties hebben, dan stelt Mint & Cloud het op prijs als u dit laat weten via de mail (info@hippebeebjes.nl). 

 

© 2015 - 2018 . | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel